Rasa mcm mana tendangan baby

Kalau 15w , rasa kick mcm mana? Rasa nyeri ke? Sy first mom

8 Balas

kecikkk lg anak tu 🤭 tak rasa sakit pun.. rasa ada gerakan.. sakit tu bila baby dh besar, ruang rahim dah sempit.. kita tgk perut pun ke kiri ke kanan dia bergerak tu

err tak awal tu tak sakit lg sis baby kick. paling2 rasa mcm kena cuit atau mcm rasa angin je tapi bahagian bawah dekat dengan ari2.

rasa mcm geli2 gtu...rasa mcm eh apa ni?? dia x kuat sgt tp ada... bila baby dah Makin besor br la rasa kuat sket...

kalau sy, 20w bru rasa bby gerak. rasa geli2 je kat pundi kencing.

tak juga, dia mcm kupu² terbang mcm angin² halus ja😊

12 weeks 3 day dah rsa kick bby tp masih manja² 🤭

2mo ago

yaa... rasa geli² 🤣🤣

rasa seronok.. excited sgt.. enjoy the kick..

Rasa mcm kne jentik je dr dalam perut