Tendangan atau denyutan?

Rasa mcm kt perut tu berdenyut ke tu rasa tendangan?sbb first time jdi mom kn.baru nk msuk 20w

5 Balas

Saya 17w rasa geli2 je mcm ade bergerak2 dlam rahim tp tak nmpak dari luar. Pastu masuk 20w makin kencang dah blh rasa sikit dari luar bila dia tendang . Skrng ni nak masuk 23w lagi la kadang beralun dibuatnya perut tu🤣

hi nissaa..tu tendangan..baby bergerak..usia kandungan kita sama..sy baru scan last week..pegang perut memang x rasa..tapi rasa kat dalam..masa scan tu nampak kaki baby tendang

1y ago

boleh rasa rindu..tgok gambar scan je..sekarang perut rasa tegang je maybe sebab rahim berkembang..sakit jugak la rasa macam cramp

sy mula2 macam tu saya denyut. nanti dlm 2,3 w sis akan rasa lagi kuat baby gerak. time tu letak sgt Pon dh blh rasa

sama 20w juga..memang rasa baby bergerak aktif tu tendangan

Sy 22 weeks bru rasa kicking. Lembut je