STRESS (Hahaha)

Kadang2 kelakar bila lihat si ibu jadi marah2 sehingga katanya nak bagi anak ni pada orang lain.. Sedangkan diwaktu malam si anak mengamuk,si Ayah ni lah yang jaga n buaikan si anak kecil tersebut... Si ayah bukan stress pasal si anak,tetapi disebabkan si ibu...

STRESS (Hahaha)
10 Balas

ala perempuan mulut je ckp mcmtu.. tp dia sbnrny syg sgt ank dia.. sy mcm dpt rse perasaan isteri en tu. hahaha sbb sy kdg2 pn mcm pnt jge anak. lg2 tgh x bkrj.. pg smpi ptg duk belai dia.. hadap perangai dia. Sekali nk nk kena hadap rumh.. mlm dh penat. tu yg kdg2 tlepas ckp tu.. once jd mak kite dah tak ada me time dah. susah sgt nak ada. huuu waktu tido aptah lagi.. penat menjaga manusia ni lain dgn penat kerja office. kerja office still ad wktu lunch yg tetap. kerja jge ank ni ikut ank la... klu mood dia baik.. bru la boleh carik masa untuk makan isi perut. hehe #mytwocent

4y ago

haha betul . sy pun ckp kt suami, nk bg ank kt org lah , time stress dgn suami😜 tp syg je ank . saje je ckp gitu

Ala cian nye....daddy kne sabar ye...tgok muke comel ni x smpai ati nk mrh2

Sabar... Comel anak... Dah besar nanti ok lar...

mngkin ada yg di tkutkan ktika mlm d rmah bos

Jgn bagi org lain . Cari mommy baru😂😂😂😂

4y ago

Hahah winn

ala siannye.. bykkan sabar ye ayahnye..

Mmg real name ke tu dad? 😁😁

😂😂🤭

🤗

😀