perut kecik

Kadang kadang rasa sakit hati dengan mulut orang.. Asal dah masuk 8 bulan pun perut masih kecik.. Tak nampak pun.. Eumm eumm.. Betul ke orang kata perut kecik baby kecik.. ☹️

70 Balas

Asalkan doc kata besar bby normal..ok la tu. .jgn mikior sangat..kikiki..lain la kalau doc pun kata kecil,x normal dari scan..haa tu baru kome mikior

Sy dh 35weeks..dktr ngn misi pn kta prut kecik je..tp scan brat bby dh 2.5kg..x da mslh pn prut kcik jnji bby shat je..usah pdli la ckp2 org tu😊

Saya pun sama juga sis perut kecik macam buncit lepas makan je.. nurse cakap takpe okey je yg penting baby sihat.. stay positive sis😊😉

samalah saya preggy baru 4bulan tapi diorang kat perut kecil . 😂 tapi saya ras 4bulan perut memang kecil lagi kan 😂

Baby kecik tp sihat still ok kan. Refer doktor psl saiz baby. Normal ke x saiz baby awk. Perut kecik lg bgs. Xsakit pinggang.

Sy dah 8 bulan stgah, pon perut kcik, blakang mcam ank dara org kate, abaikan mlut org, janji baby sihat, berat pon ok je,

Ala sis biasa la tu.. saya perut besar di kata kembor.. padahal 1 j dlm.. mulut org biasa la kalo tx membawang tx sah la diorg

Sya pn perut kecik, mak mentua siap tegur 'keciknya perut....', mmg terasa hati sgt, tp biar la jnj sihat bby dlm perut ni

ikut bdn org jgk sis ,bdn kita xsma ,sy 9m pon perut kcik ,asl kn baby lahir shat smua alhamdulillah 😊

Zzz..as long ad Dr kata..Ur bby is normal..it should be okay n xperlu mess up ur head dgn bnda2 xpnting