nestum cerelac

Kadang buntu sbb anak 11 bulan taknak makan..nampak je bekas makanan dy dah melalak dulu..takpe ke kalau bg makan nestum cerelac tu ?

1 Balas

Saya dulu bagi anak makan nestum cerelac mula umur 6 bulan - 1 tahun. Lepas tu bagi bubur yg di lecek sambil perlahan-lahan tukar kpd bubur biasa dan nasi. Kena tukar slow2 la sis. Memang susah,tapi anak pun sedang menyesuaikan diri juga

5y ago

Sebenarnya lagi bagus makan bubur dari nestum cerelac. Bubur berkhasiat dan tidak diproses lama. Anak kedua nanti saya bagi anak makan bubur nasi lecek,tak nak bagi nestum lagi. Dijamin halal,bersih dan jimat.