Nama

Jom share nama anak anda? Manatau boleh jd inspirasi dlm misi mencari nama hihi ??

Nama
551 Balas

Muhammad shafiy Muhammad shalihin Muhammad faris naim Auni nursyuhada Anis nursyuhada Ahmad sudais

1. Muhammad Iqhram 2. Noor Damia Qashriena 3. Muhammad Iqbal 4. Muhammad Iqmal 5. Nur Dhia Qaireen

1. Muhammad arrian faris 2. Nurul arriana farisha 3. skrg 34week xtau lagi nk letak nama apa..hehe

Puteri damia ayieesyha Puteri wafa izzara Muhammad Daiyan Amsyar Nbo 4 cmingbsoon bln 4..haahahha

Nur Hana Afifah. Puteri/cahaya yg mempunyai maruah yg tinggi dan mendapar rezeki tanpa kepayahan.

Muhammad Afiq Ataullah Muhammad Abqari Muhammad Adib Syammar Muhammad Dzulkarnain

Anak first Helena Mirza Hafizi & anak second Auliya Mirza Hafizi ☺️ Short and simple. Hihi.

Muhammad Fateh... Xbole nk ltak nme ank pnjg2, nma bpaknya pon da ckup panjang😂😂😂

Nurul irdina saffiyah Nurul imanina(ank syurga) Yg ke 3 pon bakal gegurl jgk..msih mncri. .🤗

Anak sulong boy nama aneeq harraz In shaa allah bby kedua girl. Hajat nk bg nama amni humairah