Nama

Jom share nama anak anda? Manatau boleh jd inspirasi dlm misi mencari nama hihi ??

Nama
551 Balas

Firas Iman..hihi x mo buh nama berjela sgt..sian ank nk nulis panjang2..ayahnye pon da dua patah perkataan

InsyaAllah nanti kalau ada rezeki nak letak nama anak 1.muhammad nazreen Adrian 2. Nur nareen adriana

*3ank syurga* Muhammad adam harith Muhammad adam rayyan Muhammad adam mikael *ke4 otw*

1.Nur Diana az zhearra 2.Nur syafiyyah az zahra 3.Nur sumayyah az zahira 4- belum tahu lg gender

1. Nur Kayyisa Lateefa Yg Cerdik lg Bijaksana dan Lemah Lembut 2. Coming Soon. On Sept In shaa Allah

1) Nur Sumayyah Airisya 2) Nur Surayya Airisya 3) coming soon (bln8) scan baby boy Noah Sayf Alfatteh

Klau boy : muhammad aireel Girl : Nur Aliya Insha allah tak suke nama panjang sangat hehe 😁

3y ago

1.muhammad abdul aziz 2.muhammad arman 3.nurul alisha

Baru dpt RANIA .. Nak bg nama anak 2 pth perkataan .. Sedang mencari gabungan Rania .. pening mikir😂 ..

5y ago

Sedap bunyinya.. mksud pun sedap.. sy dh dpt dh.. lebih kurg bunyinya🥰...

Muhammad Nadi Anaqi. bg nama Anaqi sbb mama ayah dia fan Star Wars, Anakin Skywalker 😁

1st ..Nur iman zulaikha 2nd.. Nur iman afina 3rd baby april 2020 coming soon😊😊😘