Nama

Jom share nama anak anda? Manatau boleh jd inspirasi dlm misi mencari nama hihi ??

Nama
551 Balas

Kreatifnya lahai ibu ayah kat sini bagi nama anak. Sy ni cikgu sekolah, mmg nama2 anak2 skrg hispter gini. Xda dah fatimah khadijah ali umar. 😂

1. Muhammad Ulwan Ukail ( Anak Syurga Saya ) 2. Muhammad Uwais Uksyah & Nur Ulfah Ufairah ( InsyaALLAH, bulan 2 tahun depan ) Ikutkan scan perempuan tapi pilih laa lelaki dan perempuan, senang nanti.

1-noor farisha alia 2-nur elisa dania 3-nur marissa sofea 4-muhammad farish akmal 5-muhammad fareez ikmal (ank syurga sya) 6-muhammad firash iqram 7- coming soon bln 7 nti..

Kalau lelaki : Dzarfan Kalau perempuan : Iris Lelaki pilih ikut Huruf pertama nama saya Perempuan pilih ikut Huruf pertama nama suami. Baru nak sambut 1st baby. Semoga dipermudahkan urusan.. ☺️

👧Nur Iffatul Syazwani 🧑Mohd Faiz Syahmi 👧Nur Umairah Syahmina 👧Nur Faqihah Syazana Baby baru ni tgh cri nama sebb blm tahu lagi jantina, semoga yg ke 5 ni dpt bby boy 🤲

1. Khaisara Izzatul Shazia (anak syurga) 2. Khaisara Izzatul Soleha (anak syurga) 3. Khairunnisa Safiyya (InsyaAllah Feb 2020 😉)

3y ago

hihi dekat ii je name, saye khairunnisa safiah 🥰

Kalau anak perempuan - Anayra Malaika / Aara Malaika Kalau anak lelaki - Ahmad Malique Tp da scan hari tu Doktor kata perempuan. Harapnya betul la yg keluar tu perempuan 😂

Nur Qasih Damia Naura Qaleesya .. kalau ade rezeki lagi nk letak name Girl : Nur Alisha Adawiyah Boy : Mohd Amsyar Hadif Mudahan ade rezeki saya pada tahun ni 🤲🏻❤️

Kalau nak ikutkan si ibu nak letak nama panjang2 . Hahaha tp kene tegur ngan laki . Nama laki dah 3pth. 1st. : Nur Safiya 2nd : Nur Aazeen 🚧🚥🚦🚨⛽

Inshaa Allah...menunggu baby first march2020...huhuhu...tp dah excited pilih nama.. Kalau lelaki - muhammad faiq irfan☺ Kalau perempuan - nurul ain farhah☺