🖍🖍 Set Faber-Castell Untuk Dimenangi!

Jom sertai pertandingan paling senang ini, Mommies! Hanya undi & anda mungkin pemenang bertuah kami! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/set-faber-castel-untuk-dimenangi/1349

🖍🖍 Set Faber-Castell Untuk Dimenangi!
288 Balas

done✅✅ faber castle adalah jenama yg terbaik yang pernah saya belikan untuk anak2,dari anak sulung sampai ank no 4 masih setia dgn faber castle,dah 13 tahun pengguna setia,warna yang cantik dan menarik, tulisan yg kemas hasil penggunaan produk ini,didoakan menjadi rezeki anak2 saya #tap #fabercastle

DONE. Semoga ada rezeki ank2. tak lama lagi da nk bukak sekolah da.... dpt la membantu meringankan beban sikit. Almaklumlah suami keje sorg..TQ Faber Castell kerana menganjurkan giveaway yg super.istimewa ini. Semoga perniagaan anda.maju jaya dan mendapat tempat dihati pelanggan..🤲🤲🤲

Done Faber Castell sememangnya menjadi pilihan saya dan keluarga dari zaman persekolahan lagi. Warnanya yang terang, tekstur yang halus dan pelbagai warna yang dimiliki membuatkan kami tidak mencari pensil warna dan alatan tulis selain dari FABER CASTELL. Terbaik FABER CASTELL .

DONE moga ada rezki anak sebab banyak aktiviti kami ingin lakukan bersama❤️🥰dengan warna yang ada dapat mengajar anak tentang warna warna yang ada serta boleh merangsang motor skills anak dikala mereka sedang dalam pembelajaran untuk membesar. Moga ada rezki kami..Aamiin

Done Faber-Castell adalah produk yang sentiasa menjadi pilihan saya..ianya sangat berkualiti dan harga berpatutan..Selain itu, jenama ini memiliki pelbagai pilihan dan kegunaan yang memenuhi keinginan saya dan anak- anak. Terima Kasih #TAP dan #Faber-Castell

Done ☺️ Faber Castell? semestinya pertama yang terlintas adalah pensil warna!! Sememangnya dari zaman persekolahan lagi jenama ini amat sinonim di kalangan para pelajar dipelbagai peringkat umur. Warna yang terang dan tidak mudah patah☺️☺️☺️

DONE semoga ada rezeki buat anak² saya.. sebab anak² minat mewarna..warna pensil dari faber castell amat menarik dan cantik bila digunakan pada lukisa ..terima kasih Faber Castell beri peluang pada ibu bapa sertai pertandingan seperti ini .terbaikkk

DONE 😍 FABER-CASTELL kerana andalah saya sanggup simpan duit raya saya semata nak beli warna pensil jenama ini.Haha.(cerita zaman sekolah dulu). Sekarang untuk anak saya Faber-Castell semestinya menjadi pilihan yang wajib ada dirumah🥰😍

DONE dengan adanya alatan mewarna dan menulis dari faber castell ini akan dapat membuatkan anak saya lebih bersemangat untuk menunjuk bakatnya dalam melukis, mewarna dan menulis..👍👍 semoga ada rezeki untuk anak saya ❤️❤️🤲🤲

Done Sangat2 teruja dengan faber castel dari kecik lagi. Nak pulak pensil warna dia. Memang terbaik. Bila mewarna tu memang akan auto jadi cantik, smooth je. Tak kisah even mahal tapi tetap akan beli faber castel sebab nak hasil yang terbaik