🖍🖍 Set Faber-Castell Untuk Dimenangi!

Jom sertai pertandingan paling senang ini, Mommies! Hanya undi & anda mungkin pemenang bertuah kami! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/set-faber-castel-untuk-dimenangi/1349

🖍🖍 Set Faber-Castell Untuk Dimenangi!
288 Balas

Done 💚💚 Faber castel bukan hanya melengkapi zaman kanak2 saya tetapi legasi faber castel ini terus saya kekalkan dlm ruang pembelajaran anak2 sy...umpama tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas,produk2 faber castel ni tetap bertahan dari zaman ke zaman,malah terus maju dengan wujudnya produk2 yg baru dan bermutu...sebab itu dari zaman psekolahan sy sehingga ke zaman anak2 sy faber castel tetap mnjadi pilihan kerana harga yg sgt bpatutan n mampu dimiliki...semga jenama ini akan tetap terus bertahan n terus maju sehingga akhirnya...🥰🥰🥰

Done😍 waktu zaman sekolah dahulu. suka betul melukis sampailah ada anak sebab hobi. dan waktu tu hanya mampu warna biasa sahaja yang mampu. Dan sedar waktu tu keluarga bukan orang senang, dan pensil colour faber castell sangat cantik warnanya, lagi² yg minat melukis berpuas hati bila melihat hasil lukisaanny kerana warnany yang terang dan menarik💜 dan terima KASIH TAP kerana berikan peluang kepada ibubapa untuk memiliki alat tulis idaman ini kepada anak-anak mereka🌸🌷serta taniah kepada siapa yang terpilih💕☺

DONE ✅ Sudah pastinya produk rangkaian dari Faber-Castell menjadi pilihan saya dari sejak kecil lagi sehingga untuk anak saya. Jenama ini sangatlah berkualiti, harga berpatutan dan merupakan jena terbaik untuk digunakan disekolah dan juga untuk harian. Faber-Castell adalah pilihan utama untuk digunakan apabila kembali kesekolah 😍😍 terima kasih Faber-Castell kerana telah mencipta produk yang sangat berkualiti dan sesuai digunakan untuk semua peringkat umur. #fabercastell #theasianparent

DONE Saya sangat menyukai jenama Faber Castell dan pengguna pen Faber Castell sejak di bangku sekolah sehingga berada di alam pekerjaan pun saya masih setia menggunakannya. Sekiranya saya mendapat hadiah ini, saya akan gunakan bersama-sama anak murid saya di dalam kelas nanti. Saya merupakan seorang guru di sekolah swasta yang mendidik murid bukan warganegara di dalam estate kelapa sawit yang rata-ratanya ibubapa mereka kurang berkemampuan. Terima kasih kerana membuat pertandingan ini.

DONE ☑️ Faber Castell sangat sinonim dengan saya sejak kecil lagi. memang sangat terkenal. Pelbagai alat tulis jenama Faber Castell telah saya gunakan. Dari pencil mewarna, crayon sampailah sekarang saya menggunakan pen dan pencil mewarna untuk anak saya. kualitinya yang terbaik, selamat dan warnanya yang wow sangat mengagumkan berbanding jenama lain yang terdapat banyak di pasaran. Terimakasih untuk peluang ini. Semoga ada rezeki untuk saya menang ❤️ #TAPMalaysia

❣️🔳DONE🔳❣️ Faber Castell telah sinonim dengan saya sejak kecil lagi. Pelbagai alat tulis jenama Faber Castell telah saya gunakan kini saya memilih jenama yang sama untuk anak saya. Kualitinya yang terbaik dan selamat untuk anak membuatkan hanya Faber Castell jenama pilihan alat tulis buat anak-anak saya.🌷🌷 Terima kasih TAP kerana beri peluang ibu dan ayah untuk memiliki alat tulis idaman ini buat si kecil kami. ❤ #TAPMalaysia the best

DONE ❤️ saya sangat menggemari pensil warna jenama Faber Castell. Antara sebabnya pensil colournya yang terang dan sangat bermutu tinggi..Faber Castell antara jenama yang paling terbaik untuk ibubapa belikan kepada anak anak.. walaupun anak saya masih bayi lagi , jika saya berpeluang untuk mendapat peralatan daripada Faber Castell, saya akan berikan kepada anak murid saya yang kurang berkemampuan 😊 Terima kasih..

DONE Dari kecil hingga kini minat saya terhadap senilukis sangat mendalam. Namun, semasa kecil ibu ayah saya tidak berkemampuan untuk membeli set faber castell kerana saya mempunyai adik beradik yang ramai. Apabila dewasa dan telah mempunyai pendapatan sendiri, saya berpeluang untuk memiliki barangan faber castell. Saya memilih produk faber castell kerana kualitinya sangat bagus dari dahulu sehingga kini.

DONE ✅✅✅✅✅ Saya memilih faber-castell terutama pensil warna kerana warnanya terang ,harga berpatutan dan menarik minat anak untuk menggunakan. Packaging pun menarik 🥰 Brand Faber-castell bukan baru saja guna tetapi semasa Saya kecil lagi ibu Saya belikan untuk Saya dan adik beradik Saya. Maka untuk anak saya pun saya memilih jenama ini ❤️ terima kasih #tap #theasianparent #fabercastell

DONE Harapan saya semoga anak-anak saya diberi peluang untuk memiliki set Faber-Castell untuk dimanfaatkan penggunaan pembelajaran mereka. Secara tak langsung turut meringankan perbelanjaan alat kelengkapan balik sekolah anak-anak saya. Terima kasih Faber-Castell kerana sudi memberi peluang yang amat bernilai tinggi kepada anak-anak saya, semoga Faber-Castell sukses selalu 🥰🥰🥰😍😍😍