doa

jom ramai2 doakan ibu2 yang tengah pregnant ni dipermudahkan urusan, tiba2 sebak sekarang baru 1st trimester due date bulan 12, tak berapa hari lagi ja nak pjj dengan suami, sorang utara sorang pantai timur, masing2 ada tanggungjawab saya student husband kerja ikut site tak menentu,harap semua ni berakhir dengan cepat, kalau makan masa yang lama sedihnyaa suami nk balik tengok isteri pon kena p balai mintak pelepasan kena ada alasan kukuh kesiannya ??

9 Balas

Bertabahla klu pjj.. sy & suami pon pjj.sy kelate suami jb.musim pkp ni da 2 bulan x jmp sbb suami ttp kene keje.pkpb ni pon still x blh blik sbb x dpt cuti rya.due bulan 9, brg2 semua blm beli.. nk scan gender pon tggu dia blik.. Alhamdulillah skrg da 2nd trimester, baby ok je dlm perut sbb dia tau ayah dia jauh.cuma skrg ulang alik klinik sbb hb low.. moga Allah permudahkn urusan kta semua..

4y ago

Sama lah sis. Sy duduk kelantan. Suami kt johor. Sihat ke sakit ke blh mengadu kot wassap jelah. Huhuhu

Aaaamiiin...bertabahla...sy pon pjj dgn suami...mggu depan nk bersalin dah...tp suami stuck kt sgapore... Jd smua handle sndri.. Doakan sy juga yee mommies semua moga urusan bersalin sy dimudahkan...dpt melahirkan scra normal sblum 25/5 ni...😘😘😘

4y ago

Allahumma aaaamiiin... Tq mommy😘😘😘

Due date Kita Sama sis Bulan Dec Insha Allah. Doakan juga suami sy berubah sikap dgn khdiran zuriat pertama.

4y ago

In Syaa Allah aminnn, awak jangan stress tauuu awal ni ❤️

Amin... May Allah ease everything what good for you and baby.. kite gengs momy to be 7 weeks..

amin...mudah2an kita semua sentiasa dalam lindunganNya dan dipermudahkan segala urusan ye.

Aminn..

Aminnnn

Amin