Bulan berapa EDD mommy?

Jom kongsikan tarikh EDD mommy di ruangan komen bawah 🤰 Semoga dipermudahkan segala urusan mommy semua 😘

Bulan berapa EDD mommy?
743 Balas

5/2/2022..srmoga dpermudahkn urusan kite sume ye ibu2...Aaminn!!

10/3/2022 ni.. Doakan semoga dipermudahkan segala urusan ya🙈

28/12 doakn saya yer semoga d permudahkn segala urusan bersalin

29/05/ tapi tak rasa beranak tarikh tu rasa beranak awal 🤭

sepatutnya due 21/7/21 tp bersalin akhir ramadhan 30minggu..

3/3/22 semoga allah permudahkan uruasan kita nanti aminn...

InshaAllah edd 21.12.21, semoga yg baik2 utk kita semua 🌹

3y ago

ni hari bday saya ni 🤭, baby sy pulak 25/12 kalau nak sama 21 mcm mak dia pun boleh jugak.

Bulan 5 . Harap mami dpt beraya dulu lah sebelum delivered

InshaAllah 2/1/2022. Doakan semua dipermudahkan ye ❤️

16/12/2021..coming soon..moga dipermudahkan segala urusan