Padanan Burger mana pilihan korang?

Good morning semua, jom share resepi burger korang dengan min! Mana satu padanan burger yang bagi korang tak kena?😆 Maksudnya macam tak kena lah dengan tekak korang😋 Drop komen korang ya! Min paling tak kena dengan i tu kot😅

Padanan Burger mana pilihan korang?
55 Balas

H.pickles🥒 xkena ngn tekak sy kekdg tu bila termakan😅dia mcm spoil mood lepas kunyah bila dpt pickles xbpe nk best rsnye..hew3

e.. tiap kali beli dekat stall burger mesti tanya ada letak bawang ke tidak

slalu request x nak timun n bawang 🤣

e-mmg xske bwg😆 j-krg ske mustard

H & J , mustard tu tak sedap 🤢

Semua saya suka 😍😍😍

c tu bakon kn? xhalal kn maaf tnya

3y ago

oow ok t.kasih 😊

F. Xleh msk sos tomato 🤣

semua saya suka .. 😋😋

semua sukaaa. suka sayurrr