Mommy dah berapa minggu sekarang?

Jom kongsikan berapa minggu sudah kehamilan mommy 🤰🌸 Semoga mommy dan baby sihat sentiasa hendakNya😘

Mommy dah berapa minggu sekarang?
743 Balas

33w3d . wlaupon ank nk msok 3 . but still nervous nk dekat bersalin 😅

Genap 7 minggu hari ni. 1st baby

37w.. anak firts.. semoga dipermudahkan urusan mom semua.. amin🤲🤲

dah 38 minggu 5hri.. doakan saya berslin sebelum due ye.. mommy² semua

34w6d... Tp Pg² rsa nk muntah... Slalu xda pown cmny... Due date 28/12

27w..tapi skrg btuk n selseme..tlg doakan saya cepat sembuh ya teman2..

baru 4 week. sudah 6 tahun tunggu.. doa kan semoga saya dipermudahkan

9w 4d bru lps muntah sebakul..sokay baby mommy enjoy the process😂

5Weeks 1Day , Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Amin ❤️

6 bulan lebih hehehe alhamdulillah alah makin kurang☺️☺️