Pengalaman Anda :)

Jom kongsi pengalaman anda berapa lama di dewan bersalin.

Pengalaman Anda :)
202 Balas

Ank pertama sy induce msuk air dos maximum sbb buka 1cm jek & dh overdue, dr 12pm & lahir 5pm... Ank ke2 sy pun induce sbb ada gdm, 12pm msuk labourrom tp baby dh lemah, jln pun buka 5cm jek, so czer & lahir 5pm jgak... Ank ke3 sy, sakit bersalin dtg sndri, msuk 11am & bersalin lbih kurang 5pm... Skrg sy hamil ank ke4, berdebar dia trasa lain, tak tahu la mcm mna plak pengalaman kali ni... 😅

4y ago

Sakit tak enduce? Sa xde bukaan lg dah overdue and tknan drh tingi..esok tpksa enduce..