cepat terasa

Jom kongsi kan pengalaman tentang masalah sentisif ni..mcm sy teringin nk mkn kuih koci yg ade kt mne2 kenduri..sruh suami carikan tp xdpt..sy boleh menangis mcm budak kecik atas moto..xlme tu jugak dpt kuih koci atas pemberian kawan suami sbb ade undangan majlis..bile teringat balik kelakar pulak...

1 Balas

Menangis tgh malam nak keluar ajak makan mamak. 😅 Sampai skrg klo org terdekat pregnant, husband akan tanya husband org tu wife de ngidam makan pelik2 tak. 😂