Anda yang mana satu di bawah?

Jom cuba share sikit anda semua yang mana satu di bawah👇 Min rasa min tergolong dalam golongan A🤔 Sebab bebrapa bulan sebelum kahwin min berhenti kerja😆 Tapi dulu cita-cita min B tu😅

Anda yang mana satu di bawah?
198 Balas

A. ms dah bertunang tunang suruh benti keje..jadi kita benti keje since bertunang hingga berkahwin..😂✌lepas kahwin bgtw dekat ncik hushand nk bkje..dia xbg..ms tu blum tahu dh preggy..slalu la bgtw nk kje n cri kje..lepas tu tgk2 preggy.. alhamdulillah rzki..lepas tu ank lahir pramatang lg kena bg fokus sepenuhnya..jd husband kata..xpyh la yunk g kje..jg anak dh la..yunk just doa abg murah rzki in shaa Allah smua akan ckup..maka... hinggala skrng jd suri rumah sepenuh masa..😉✌

Dh keje 10thn baru kawin. Sama ngn husband n xde niat nk berhenti keje sbb bnyk lg komitmen nt huhuhu. Yg penting xyah bayar sewa rumah n kereta so bole focus utk our 1st baby. Late married. Umur dh lanjut baru kawin 😂

B- sebab bukan org senang.. nak kena cari duit sdri utk kahwin n dalam masa yg sama kena tolong parent support family.. dh stabil baru kami kahwin alhamdulillah....

sblum kenal sama2 kerja.. dh berkenan trus ajak kahwin lepas nikah baru kerja balik sama2.. dh dpt anak sulung saya dh berhnti kerja jaga anak dn suami..

doakan sya ibu2 smua agar dpt pkerjaan yg memudhkan sya jaga baby sya ni nanti....mudah2an ada rezki nanti lepas bersalin🥺 aamin...

keje bntu kat kedai mkan kluarga , berhnti skejap g bljar pondok dlm 2 thun lbih . pastu brhnti , keje balik n bru kawin .

B. Kerja dulu, baru kahwin. Dan setakat ni masih terus bekerja walaupun dah ada anak. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

B sebab saya mula bekerja dari umur 16 tahun. Kawen kali pertama umur 24 tahun

kerja dlu baru kawin..lps kawin daa xkeje😉😉

A #TAPSupermoms #TAPactiveusers