Hubungan Intim Suami Isteri - Waktu Hamil & Selepas Bersalin: Topik ATE Minggu Ini!

🥳 Jom ajukan soalan anda di ruangan post ini dan produk PERCUMA menanti 3 pengguna bertuah! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr. Sai Sudha Ram Moorthi Pakar Obstetrik dan Ginekologi (O&G), Pantai Hospital Ampang 📰 Topik: Keraguan Hubungan Intim Ketika Hamil & Selepas Bersalin 🗓️ Tarikh: 26 Oktober 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Hubungan Intim Suami Isteri - Waktu Hamil & Selepas Bersalin: Topik ATE Minggu Ini!
24 Balas

Hi Dr, benarkah org kata kalau suami lepas dlm semasa 3rd trimester mencepatkan lagi proses bersalin? Adakah ini bermakna boleh berpotensi untuk bersalin awal pramatang jika kerap melakukan nya?

7mo ago

Ade risikonya Pn. Sebab air mani Ade prostaglandin yang boleh melembutkan pangkal rahim