Kanser Payudara, Tanda Dan Bagaimana Ia Boleh Terjadi: Topik Sesi Tanya Pakar Minggu Ini!

Jom ajukan soalan anda dalam sesi ini yang berlangsung di aplikasi theAsianparent! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr Shazril Imran Shaukat, Pakar Oncologi& Radioterapi, Pantai Hospital Sungai Petani. 📰 Topik: Bulan Kanser Payudara: Cegah Awal Sebelum Terlambat! 🗓️ Tarikh: 5 Oktober 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Kanser Payudara, Tanda Dan Bagaimana Ia Boleh Terjadi: Topik Sesi Tanya Pakar Minggu Ini!
12 Balas

as salam nak tanya, ibu myusu kemungkinan nak kena kanser tinggi ke?, mcm mana nak tau kalau da ada?,