🧑🏻‍⚕️ Sesi Tanya Pakar Bersama Ms. Simranjit Kaur

Jom ajukan soalan anda dalam sesi ini yang berlangsung di aplikasi theAsianparent! Pakar yang bakal berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Ms. Simranjit Kaur, International Board of Certified Lactation Consultant (IBCLC) dari Pantai Hospital Cheras. 📰 Topik: Penyebab rasa sakit ketika direct-breastfeed atau mengepam susu 🗓️ Tarikh: 14 September 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

🧑🏻‍⚕️ Sesi Tanya Pakar Bersama Ms. Simranjit Kaur
13 Balas

Sebelah direct feeding, masih rasa breast penuh, bila pump hasil tak sampai 1oz, adakah sebab salah pemilihan breastpump?

1y ago

Lekapaan betul dan baby kerap menyusu. Najis juga warna mustard. Tp xtahu lah kenapa bila pump cuma dapat 1 @ 2oz