11 Tahun Menunggu Zuriat

Jiran rumah saya dah 11 tahun kahwin tapi takde rezeki anak lagi. Semalam ada sembang2 dgn dia. Dia tanya rahsia kat saya macam mana boleh lekat awal. Saya takde clue nak jawab sebab saya bunting pelamin. Taksempat nak merancang dgn suami Allah dah bagi rezeki. Kalau ada apa2 amalan untuk membantu kehamilan, sis2 boleh share sini ye. Dia dah usaha kan macam2 tapi belum buat ivf lagi.

1 Balas

da try perubatan kg tak? try la ikhtiar hamil dgn pkar perubatan Islam