antibiotik ketika hamil

jika pregnant 5bln? selamat tak kalau makan antibiotic erythromycin? doc kata xbahaya. tp saya agak risau.

6 Balas

Sy pun on medication erythromycin. If doc prescribed, Insyaallah itu yang terbaik utk kita. Sy pun apa apa ubat mesti akan baca article utk knowledge. Awak boleh refer link yang sy bagi ni ya. Trust doctor & tawakkal pada Allah Insyaallah semoga kita dan baby selamat amin https://www.medicinesinpregnancy.org/Medicine--pregnancy/Erythromycin/

Doktor takkan bg ubat sebarangan tambah lg antibiotic. Klu dh doktor sendiri yg suggestkan maknanya mereka tahu konsisi sis yg memerlukan ubat tu. Jgn kelirukan keadaan sebaiknya follow je nasihat doktor

Doctor yg bagi kenapa nak risau? Bab ubat ni elok follow org yg memang pakar dlm bidangnya, jgn follow cakap2 org.

antibiotics mesti di ambil dgn description. tanpa description xboleh ambil

Sy ambik bnyak kali ubat nie sis alhamdulillah elok je skrg tgh tgu hari

sy pun dpt ubat yg sama