Minum kopi ketika hamil

Ji mommys nk tnya, ade x yg suke minum kopi wktu hamil, sy xbole mnum susu tekak jd kembang tp bile mnum kopi bdn rs ok ckit bru ade tenaga buat kerja kalaubx melepek je.. bahaya x pd baby kalau amek sehari sekali je

19 Balas

sy sblum ni minum kopi bnyk sgt sbb mmg suke sgt ngan kopi smpi mase cek kt klnik jantung jdi laju sbb consume kopi bnyk sgt .. kopi ni berkafien . 3hri duduk lam ward kna pantau buat ecg . kafien ni skli da rase jdi ketagih susa nk benti . mase tu kandungan da 7bulan.. Alhamdulillah lepas dri tu sy langsung tk minum kopi n jantung pun tk laju daa