Minum kopi ketika hamil

Ji mommys nk tnya, ade x yg suke minum kopi wktu hamil, sy xbole mnum susu tekak jd kembang tp bile mnum kopi bdn rs ok ckit bru ade tenaga buat kerja kalaubx melepek je.. bahaya x pd baby kalau amek sehari sekali je

19 Balas

๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ถ ๐—ป๐—ถ ๐˜€๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐˜†๐—ฎ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป..๐˜€๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ต ๐—บ๐—ป๐˜†๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ธ๐—ป ๐—ต๐—ฏ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ต ๐—ฝ๐—ผ๐—ป ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ต..๐—ธ๐—น๐˜‚ ๐—ป๐—ธ ๐—บ๐—ป๐—บ ๐˜๐˜‚ ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ต ๐—บ๐—ป๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฎ ๐—ฎ๐˜๐˜‚ ๐Ÿฏ ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐˜‚๐—ธ ๐—ท๐—ฒ..