Buang air mencangkung

Jgn marah yaa.. Soalan sy ni mgkin berbunyi lucu sedikit 😬 Kalau kita buang air secara mencangkung, bby dlm perut tak terkepit ke ? Sbb paha kiri kanan ibu kan menekan perut. Risau kadang2 🤭

27 Balas

baby duduk dlm air ketuban, awak. selagi air ketuban xpecah. baby okay dlm tu

2y ago

hehe. jgn fikir bukan2 awak. enjoy je your pregnancy okay. yg penting setiap kali checkup awak tahu condition baby awak mcm mna❤️🥰

Saya pulak xbiasa jmban ddk. Dr awal smpai bsalin msti jamban cngkungg.

2y ago

Masa perut dh besar selesa je kan sis?

Tak, lgpon cangkung ni bagus untuk preggy mom. Lagi2 nak hujung2.

Bakal jd ibu yg baik ni.. tlalu isaukan baby.. hehe 😁😁

seeloknya mmbuang pkai mangkuk tandas yg dduk punya..

x pun

2y ago

Alhamdulillah

mcm2 laa

2y ago

Org lain komen santai je sis. Rilek ya 😄