Apakah jenama susu formula yang anda gunakan sekarang?
Voice your Opinion
Enfa
Dumex
Similac
Pediasure
Others

1885 respon

69 Balas

Dutch Baby 1-3 years Chocolate Flavour. Dulu Dutch Baby 6-18 months tapi dia dah memilih tak nak rasa perisa biasa (sampai buat muka dan keluarkan lidah macam mual 🤣 ). Bila tukar ke chocolate dia suka. ini adalah selepas dia dah steady makan solid meals 3 kali sehari dan ada snacking jugak.

laktogen jak alhamdulillah anak sht syukur ke hadrat Allah subhanahu wata'ala ❤️

fearnlef anak tgh mnum skrang sblm nj mnum susu dugro tp xsersi dgn dia

S26 gold..terbaikk..susu x berketul even guna room temperature water

sebelum niy s26 lepas dia dah 2 tahun tukar fernleaf full cream

Dutch baby. Bf + fm #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Others but still bf #TAPactiveusers #TAPSupermoms

baby siang bellamy's organic step 2.malam bf

ank msih fully breastfeed

Enfagrow asli step 1-3