Keguguran

Jawapan dh terjawab. Akhirnya gugur.. Semoga smua yg bakal mummy sihat dn selmat smpai bersalin bye?

20 Balas

Penah bunting pelamin.. Excited sgt.. Tp bkn rezeki.. Mgandung 2nd.. Sehari lg nk abis puasa 6..bukan rezeki lg.. A month after mgandung 3rd..kemudian 4th till now 7th..dah 4 ank.. Harap rezeki yg 7th ni dipermudahkan.. Aamiin.. Semoga awak juga dipermudahkan utk rezeki akan datang.. Positive.. Yg lebih baik.. InsyaAllah..

takpe positif je tau . gugur tanda Allah syg kita n baby taknak susahkn ibunye😊 byk kemungkinan gugur iaitu baby tak dpt membesar dgn baik dan terjd sejak persenyawaan lg . insha'Allah lepas ni mungkin lebih baik . proceed je yg baru hihi sy buat mcm tu je

5y ago

Aamiin 🤲

Allahu 😭 Semoga ada rezeki sis lain kali.. Sy pn gugur sebelum ni.. & alhamdulillah.. Sy hamil lagi.. Sy dtg bulan sebulan shaja.. Lepastu dpt tahu prgnt.. Org kata lepas gugur.. Senang lekat lagi..

5y ago

In Shaa Allah.. Mudah2an ada rezeki sis lepas ni

keguguran berapa week sis .. ? saya pun dokter cakap kemungkinan keguguran .. sbb kelua darah .. tp nk tunggu lg seminggu ,, nak scan balik untuk kepastian .. saya bru 7week ..

5y ago

banyak .. tp xde laa active sgt .. bole lg laa nk solat .. tp check bukaan ,xde bukaan .. dokter syak keguguran sbb buat tvs xde nmpk janin n xde heartbeat ..

Inshaa Allah semoga ada rezeki sis lgi selepas ni ye.. sy sbelum ni 2x gugur & now dah 30weeks.. bnyak kan bersabar & berdoa ye sis

sabar ye sis..sy pun pnah kgguran 7w thun lps..ttc dekat 8m.bru lekat lg...teruskn consume folic acid appeton..

sabar ye sis. InsyaAllah nanti Allah bagi lagi sis peluang untuk preggy. Amin.

Semoga kte yg senasib nie di beri rezeki tuk mngandung lg... Aamiin...

Sis berapa minggu ni gugur? Ada mkn apa apa ke sis?

Salam takziah sis. InsyaAllah ada rezeki nanti