sakit celah paha

Salam dan selmat pgi..mummy yg baik hati says nk bertanya cmna nk kurangkn sakit di celah paha..saya dh hamil 37w..saya skr nk berjln dn bgun..sakit..blh kongsi.

1 Balas

Kesiannya sis saya pn pnah rasa tp sis cuba bawak rehat atas bola senaman bagi kurang tekanan. hati-hati msa keluar masuk kereta & masa bangun dari katil. Jgn angkat / tolak benda berat & bila pakai seluar, duk hujung katil / kerusi tarik seluar ke atas.

5y ago

Baik terima ksh ya..