?baby oct

Haii mommy smua,, sapa geng baby oct ni..?? Semogaa snantiasa sihat dn dipermudahkan smpai bersalin... ##sayadue23oct

76 Balas

Actually saya due 8/11, tapi doc cakap kemungkinan dalam bulan 10 bersalin. Sebb da pengalaman bersalin bayi pramatang.

Saya.🙋Dua sehari selepas awake.24/10.moga sama2 dipermudahkan ye bersalin nanti.😊gudluck sis

5y ago

Hihihi aamiin...

Kakak ipar sy due oktober ni..tp dh selamat bersalin kul12.30 mlm td..baby pramatang..

5y ago

35w 2d,yunk..baby kena duk inkubator 2hari..pastu ni dh keluar..1.8kg je,kecik sgt..

Me.. InshaAllah 19 oct 19.. Semoga semua nye lancar Dan dimudahkan segala urusan.. Amin

5y ago

Cntik tarikh awak😍😍

saya 21 October 19.. hehehhe semoga kita semua dipermudahkan segala urusan nnti.. aminn

2.10..now dah 35w5d..Moga dipermudahkan urusan kta smua..around 4w left..☺

Sy 19.10 due...semoga kt semua dipermudahkan proses bersalin ye...

Saya 22/10 Moga dipermudahkan segalaNya urusan kita...amin..

sy..9oct😍😍 moga dipermudahkan urusan kita nnti❤

sy 27 oct .. xsabar nk tunggu si kecik ni kuar...