Anda pernah jatuh tangga tak ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya, pernah
Ya, dan saya gugur
Tidak

5406 respon

13 Balas

Jatuh tangga x pernah.. masa tu preg 4bulan, ikut adik n bapa pi memukat.. tergelincir n terduduk atas batu, batu sungai ni licin.. pernah ikut 2 kali, 2 kali tu jg jatuh tapi nasib baby ok 😅 pernah sekali tergelincir di tepi bukit, ikut mama n adik pigi pungut biji sawit.. entah knapa masa preg ni lasak sgt.. baby lahir skrg dkat 9bulan, lasaknya mcm budak setahun lebih 😂

tak jatuh tangga, tp tergelincir terduduk kat bilik air.. masa tu dah 39week..terdiam sekejap.. takde sapa2 masa tu tingkat atas.. bangun sendiri nasib takde bleeding.. skrg effect pinggang sakit teramat sgt bila period.. ini ngndung kali kedua pun sakit sgt, jln kengkang2 wlau tak sarat lagi..

tak pernah jatuh tangga, tapi pernah eksiden moto ketika kandungan baru 3 bulan & pernah tergelincir dekat lantai yg licin

dua kali pregnant penah jatuh tangga..😔 Alhamdulillah bby xda apa2 cuma bby kedua air ketuban kurang..

da lama..tapi stay jadi trauma jika turun tangga..nak² lagi sekarang saya tengah pregnant..

dekat rumah tak ada tangga.. tpi ada jgk jatuh dlm longkang.. mase sidai baju.

berlari naik tagga. nasib tak terhentak . adoii lasak

thankfull.. sya xprnah jatuh time preggy

Alhamdulillah tak pernah

Jatuh ketika mandi...