Penting tak anak-anak moden kini ada jati diri bangsa dan agama?
Voice your Opinion
Ya, sangat penting
Tidak mengapalah
Mungkin

6130 respon

19 Balas

Sangat penting.... Walaupun berlainan bangsa & agama kita semua di bwh rumpun sama di negara Merdeka Malaysia.... Sama2 tolong menolong saling membantu.... Jgn kerana politik kita bermusuhan & benci membenci sesama manusia....

Supaya mereka kenal siapa pejuang tanah air dulu2.siapa yg sanggup berjuang sehingga je nafas terakhir. Supaya tahu dan ingat agar sejarah tidak berulang lagi.

Itulah perkara asas yang perlu dicorak dan didik dalam diri. Moga kita semua sentiasa berada dibawah naungan Rahmat dan Kasih sayang Allah 🥰

semestinya penting

Ofcors penting

Penting sangat

agak penting

Penting sgt2

ye btl sngt2

Penting ya