Sy pernah czer dua kali dan skrg tgh trimester pertama kandungan no 3. Bahagian perut kerap perit.

Jarak 4 tahun dgn anak nombor 2.

2 Balas

sy pun dua kali czer..skrg ni hamil ank ke3. kdg je terasa ngilu..tp xd la pulak terasa sakit sgt ke apa ,cuma bersin je kdg sakit blah kiri..sy ank no 2 jrak 2tahun..and skrg bru trimester pertma

sy ank jarak 1tahun, awl2 trimester mmg terasa pedih ngilu kt tmpt czer..tp skrg dh masuk 26w tak terasa sgt