Siapa baru cZer tapi pregnant lagi jarak dekat sy anak baru 4 bulan,pil Noriday x pernah miss/lewat

cZer jarak dekat

5 Balas

Saya pun anak 4 bulan dah lekat huhu dulu sejenis nak dpt anak susah kawin 5 tahun baru dpt anak dah nk 40 an ni plk lekat trus so u teruskan ke?

3y ago

Alhamdulillah mmg syukur tp dah tanye ttg hukum jgk klu doktor kate memudaratkn boleh tidak teruskan klu bdn sihat tak de risiko boleh teruskan semoga baik2 sahaje untk kite semua .. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sama mcm sy. Sy sgt down skrg, risaukan luka belum sembuh. Takut nk buka buku pink juga. Sy tgh pregnant 8minggu. Anak baru 5 bulan.

2mo ago

alhamdulillah ... dpt juga branak normal ya sis smua ..doakan saya

sama mcm saya la sis..Czer bulan 2 aritu..Skrg baby dah 9month pregnant lg skrg dah 8Minggu..Sis dah berapa week?

3mo ago

sis dh bersalin ke ? ank kedua dpt bersalin normal ke czer jgk?

sy cizer jugak,, ank sulong umur setahun 9bulan.. skrg sy ngdung lg 6bulan dh

better jaga baik2..kene bebel dgn nurse tu biasa la