Scar czer perit mengandung jarak 3y

ASSALAMUALAIKUM IBU2 SY BULAN 4 ARITU DISAHKAN PREGNANT ANAK NO 2 DAN ANAK SULUNG SY 3TAHUN LEPAS CZER. NORMAL KE SY BARU MASUK 6WEEKS SCAR CZER DAN KAT DALAM PERUT TERASA PERIT2 MCM KENA GIGIT SEMUT TU😬#SeriusTanya DAN BRP WEEKS SY BOLEH BUKA BUKU PINK UNTUK PANTAUAN DARI DR? TERIMA KASIH ❤️

1 Balas

Normal. Ia lebih kepada rasa tidak selesa tapi lama-lama akan okay. Kalau sakit berterusan, jumpa doc ya. Boleh mula buka buku pink pada usia kandungan 7 minggu 😊