Alhamdulillah

Rungsing takut.. sebelum ni 2 anak czer selang setahun.. tapi kali ni jarak anak yg no 2 dgn yg no 3 2tahun8bulan...bole ker erh besalin normal? Siapa ada pengalaman #bantusharing #mommybuntu

2 Balas

Maaf, setakat ni saya baru anak seorang anak dan bersalin normal. Mungkin Ibu2 lain boleh share pengalaman czer. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

ikot fmily sy yg czer 2x klaau 1st n 2nd czer yg 3 confirm czer gak n than thats the max u can have..but nowdays xtawu la..