Bukan salah nenas

Jangan tuduh nenas. Mungkin kebetulan saja, pada hari dia gugur, dia makan nenas. Pada hakikatnya dalam 40% ibu yang gugur, tiada janin pun terbentuk di dalam kantung dari permulaan lagi. Dalam 70% ibu yang gugur, kerosakan benih menyebabkan sindrom & kecacatan teruk sebelum ia gugur. Sumber: FB Dr. Imelda Balchin

26 Balas

betul sis. sebab sy pernah mengidam nenas. apa apa pendarahan pun xda. kandungan masa tu dah 2 bulan lebih tapi xda apa apa yg berlaku.