Bukan salah nenas

Jangan tuduh nenas. Mungkin kebetulan saja, pada hari dia gugur, dia makan nenas. Pada hakikatnya dalam 40% ibu yang gugur, tiada janin pun terbentuk di dalam kantung dari permulaan lagi. Dalam 70% ibu yang gugur, kerosakan benih menyebabkan sindrom & kecacatan teruk sebelum ia gugur. Sumber: FB Dr. Imelda Balchin

26 Balas

Kwn sya, dia ngidam nenas muda.. jd sepjg dia mngndung 9 bln tu, mmg dia akn mkn nenas.. klau xde dia blh ngis meronta.. kita tgok dia mkn yg rsau