Pasangan Kuat Merajuk

Jangan ingat golongan wanita saja je ya yang kuat merajuk ni. Haa, kaum lelaki pun tak terkecuali sebab ada je yang jenis kuat merajuk mengalahkan perempuan, huhuhuhu...

Pasangan Kuat Merajuk
33 Balas

Ya husb saya lahtu, time bercinta dia kuat merajuk. Dah nak break pun, sebab annoying lelaki macamni. Tp hujung2 kawen jugak, time preg saya alahan emosi, sy pula yg kuat merajuk. Padan muka dia, puas kan memujuk. saya nyorok dari segala pintu demi pintu dalam rumah ni semua sy lock. nasib baik dia pegang master key😁 kalau tak bercamping sy dalam tu, hanya kerana tak dapat makan nasi kandar pukul 4 pagi. ni skrg dah keluar seketul yg kaki merajuk sama macam bapak dia, tak dipujuk nangis jerit2. Kang tak pepasal jiran dgn jkm ketuk pintu 🤣 pening kepala nak handle.

sy kalau skit hati sgt2 mmg lah merajuk. diam sediam2nya.. suami plak xreti nk pujuk dia akn tegur2 tp sy btul2 diam... keras btl hati ini,kbtuln baca posting ini sy mmg tgh merajuk 😂,

1mo ago

dia ad je tegur2 tp kita diam..last2 dia plak diam 😂, kita lagi double diam lah jawabnya.. nk pjuk2 lh btul2

Sy tkdalah kuat merajuk tp kalau dia bt sy sakit hati, jenis merajuk sy takkan bercakap langsung kadang2 sampai 2minggu atau lebih selagi dia tak pujuk. Last2 dia stress dia pujuk belikan mcm2. 🤣🤣 best gak kalau dia bt prangai blh ketuk dia kaw2 🤣🤣

Saya x kuat sgt merajuk tp suami jenis tak reti pujuk. mmg makan hati la. pujuk hati sendiri. Alhamdulillah da lame2 hampir 10 tahun kawen, baru dier fhm bini dier tgh merajuk. still x pandai pujuk tp dier akan betulkan silap tu dan we back to normal.

suami sy kuat merajuk, selalu sy yg mengalah x kesah slh siapa tp sy akan mengalah sbb sy x suka bergaduh lama². Cuma wktu preg ari tu sy jd keras hati lantakla suami merajuk ke time tu sy x kesah hihii

sejak ada ank ni..ank je kuat merajuk..bhahaa🤣mak tak sempat merajuk..hahaa...rs rugi kalau mak merajuk..haha🤣🤣nnti buang energy..baik wat lex wat peace je ✌🏻

haha saya mengaku saya kuat merajuk sebab nak pergi taman permainan nak bawa anak sulung ke sana sambil berjalan untuk permudahkan bersalin sampai sekarang belum pergi lagi

Sy la.. suami jenis tak merajuk. Tpi rajuk sy bertempat.. cume mase pregnant hritu kuat merajuk sbb hati cepat sgt terase smpai la skrg anak dh nk msuk 3 bln.

Hahahah ..sya lah tu kuat merajuk😂 nsib Laki kuat pujuk klau tak memang nak lari rumah jee.dulu zaman bercinta smpai tak nak tngok dia last2 kwin jga .

cm sy marah ke gaduh or majuk ngn suami xboleh padang muka mesti sy tergelak!!! tp ni tengh marah ni.. klo boleh elak face to face