Pasangan Kuat Merajuk

Jangan ingat golongan wanita saja je ya yang kuat merajuk ni. Haa, kaum lelaki pun tak terkecuali sebab ada je yang jenis kuat merajuk mengalahkan perempuan, huhuhuhu...

Pasangan Kuat Merajuk
33 Balas

Tak dapat nak merajuk manja, kalau mood2 sikit je terus gaduh. Merajuk maki2 ada lah. Kena hadap jgk toxic marriage ni demi anak.

Saya pun kaki merajuk. Tambah tambah bila pregnant ni. Siap nak pack barang keluar rumah. Tapi, pujuk diri sendiri je

mostly saya, tapi kalau suami bab saya termiss tak sediakan air fav dia, dia boleh auto merajuk 🤣

of course saya. tapi laki skrg jarang pjuk sbb tau tak jadi, padahal kita nak phtian sama 😑 .

sy😬.sib baik dpt somi y x duk diam klau wife die acah merajuk🤣.kite nk test dia je..haha

Kalau saya. Suami yang kuat merajuk. Saya anak sulung. Kental sikit. Dia anak bongsu🤣

sy tp klau sy dh merajuk pstu suami skali merajuk.last2 kita mngalah.gitu la

Sy klu merajuk mmg mulut muncung jak berhari2 😪😪

dua dua mrjuk klo mcm ada prtgkaran hehe

pregnant scond 2 nii kuat btl mw mrjk