Lendir campur darah 37 weeks pregnancy

Keluar lendir campur darah jam 4 pagi, tapi tak ada sakit perut. Baby gerak ok. Perlu pergi hospital ke? Atau tunggu kalau2 ada false contraction dulu?.

Lendir campur darah 37 weeks pregnancy
24 Balas

rasanya doc or nurse kt kk dh pesan, ade bleeding je atau baby kurg gerak trus je kt hosp atau ada tanda2 bersalin yg lain. x rugi pun pergi. risau x sempat atau bahaya. sy baru pergi checkup utk 28 weeks td, mmg dia dh pesan siap2. jgn tggu atau tnya sini dulu baru nk pergi.

da start bleeding , pergi ke hospital waima takda rasa contraction or ada, ni petanda awal bersalin tau sebab saya pernah alami melalui induce ..if awak ada rancang buat homebirth or waterbirth at home, call doula atau doktor segera ya untuk pantau keadaan baby and awak sekali. semoga di permudahkan dan lancar bersalin nanti. aamiin

itu bloody show, tanda bersalin. dah boleh la siap2 barang hosp, nk kene tgok jalan dlu dah ade bukaan ke tak, kalau takde n contraction pon xde biasa doc suruh rehat kat rumah je dlu, mcm sy hrtu lepas kluar tanda regular contraction n sakit amat, kne warded then 2 hari kemudian selamat dah bersalin 😂

Aduhh tu tanda juga tu,.. Jangan tunggu ada sakit ke apa, better terus p hospital.. Risau ada bukaan,.. Ermmm.. Camna la boleh lagi tunggu dan tanya kat sini.. Sdgkn dah 37w...pilihan terbaik terus ke hospital,.. Nanti dorg tahu apa nak buat.. Apapun semoga dipermudahkan

1y ago

iya nurse dan doktor dah beri peringatan jika ada bleeding, contraction kerap, kena segera ke hospital.

Boleh terus ke hospital. Saya masa nak bersalin keluar spotting. Takda sakit perut bila pergi hospital dah ada bukaan. Nurse boleh minta pilih nak warded atau tak. Sementara tunggu contraction yang kerap dan tanda yang lain

1y ago

spoting bnyak ke ckit?

sma mcm anak keempat sya dulu, kluar tanda pkul 4 pgi...g spital pkul 6 pgi...12.30 pm da selamat bersalin...🥰...skrng yg kelima lak...24 week dh...semoga dipermudahkan ya sis..

1y ago

eee jelesnya, umur saya 18 tahun masih hu ha hu ha dengan member...memain je kejenya..haha

pergi la saya waktu nak bersalin anak ke 5 tak de rasa sakit pun cuma kuar lendir je ,pastu air ketuban pun kuar mcm air kencing je nasib saya cepat pergi hospital rupanya baby dh makan taik

baik terus ke hospital,sis..sebab tu tanda nak bersalin wlpn contraction belum ada lagi sebab ada pengalaman mcm nie masa brsalin anak sulung dulu

saya time contraction manja manja keluar macam ni la. elok pergi hospital je takut kang tak sempat 😂

37w tu kirenye tanda nk bsalin dh camni.better p spital,doc scan ape smua.baby kt dlm kite xleh main agk je.risikokn baby nnti