hey mommie all

jam 1:30 tadi subuh selamat melahirkan normal dkat rumah. baby 2.7 kg. alhamdulillah doa kan sya sentiasa kuat dan baby sentiasa sihat Aamiin??

29 Balas

Tahniah

Congrats

syukur.. Tahniah n slmt bpantang sis

Alhamdulillah selamat berpantang sis ☺️

Tahniah sis

Tahniah sis... Tp camana boleh bersalin kat rumah tu.. X sempat g hosp ke? Sapa sambut baby? Klu sis ada masa nnt cite la ye.. Sy masa anak kedua hampir2 nk bersalin dlm kereta.. Mmg dh terasa kepala baby kat bawah. Tp mujur sempat g hosp..

5y ago

Owhhh ingatkan xsempat g hosp.. Alhamdulillah selamat dah dan nasib baik ada bidan.. Skrg susah nk jumpa bidan yg pandai sambut baby..