Baby 6w5d

Alhamdulillah harini dah nampak kantung, lagi 4 minggu nak scan heartbeat pula. doa kan baby dan saya sihat sentiasa dan dalam lindungan Allah ya.

Baby 6w5d
27 Balas

Waa.. Tahniah.. Sy 7weeks.. X pegi klinik pun lgii.. Buku pink pun x bukak lagiii.. Hrp bby ok.. Sbb tgh alahan, x larat nk kemana mana.. 😭 Better pgi klinik swasta dlu or terus pgi cek kat kk yeaa??

5y ago

Haii..just nak share..if korang tak larat korang call je kk berdekatan dgn rumah untuk tnya.. mcm sy x larat nk ke kk sy just call kk berdekatan.. kemudian dorang Alan bg date bila blh buka buku pink.. sy baru 7w++ n date buka buku pink nt 16 july.. baru ni ada spotting 😣 so sbb takut sy terus ke swasta check.. doakan sy dan bby ya😚

wahh tahniah ,alhamdullilah amin, sama dengan saya 6w5d 💕 tunggu awal bln 8 ni scan bby 2bln. semoga segala urusan kita smua mommy dpermudahkan dn kandungan kita sihat 💕

Amin. In shaa Allah mudahan semuanya d permudahkn utk awk smpai bersalin nnti. Semoga baby n awk sentiasa sihat. Jaga diri elok2 n byk kan rest. Jgn buat kje berat tau😊

Tahniah. Jaga diri baik2. Kita sama 6w5d. Malam tadi scan sebab spotting. Alhamdulillah tak teruk. And dah nampak heartbeat baby. Cuma kena bedrest sbb bleeding sikit 😁

5y ago

Sye mse genap 6 week pun ade spotting skit trus prgi scan. Alhamdulillah xde pape. Da nmpak kantung n heartbeat.

Sy pun 6w.. Cume nak tgu 10w baru nk bkk bku pink... Sb pragnent sblm ni scan ms 5w..xnampak pepe pun.. Tp Allah lebih syg baby sy... Dh kguguran bln 8 lps.

InsyaAllah sis. Aamin ❤ Saya pun awal bulan 7 balik ke Selangor baru buka buku skli. Moga baby dan sis sihat. Aamin. Doakan saya dan baby juga 😘

Baby 2020, seppp sikit 😉😂 Due bulan 2 kan? Ptg tadi sy scan alhamdulillah dah dgr heartbeat 🤲

5y ago

Rasanya sbb machine tu yg canggih kot.. Plus doctor pandai carik 😅 Amin... Semoga kalian & baby sihat sempurna, dipermudahkan segala urusan 😘

Congrates awak 😘 Saya scan 6w doc tak nampak kantung lagi. Kena tunggu lagi 2minggu pulak nak konfirmkan

Aamiin..mudah2an sentiasa dlm lindunganNya..anak wawasan,nnti baby kita sebaya..due sy bln 1,2020😍

Very happy for you sis. Cant wait untuk scan mine next week. Hope can see the kantung