Jahit terbuka

Jahitan luar saya terbuka. Tapi saya xnk jahit semula.. ada ke ubat utk cantum kan balik? Or ape2 je cara selain dari kena jahit😭

6 Balas

Sis boleh beli di farmasi cuci sendiri luka . Saya jahitan buka , nurse bgtau suruh beli yang ni . Kalau refer doktor pun takboleh jahit dan doktor bg benda yg sama jaa . Beza kerajaan dpt free , farmasi beli sendiri hehe . Atau sis boleh beli Jeli Gamat . Elok untuk luka jahitan . Saya pun amalkan , so far luka jahitan terbuka dah membaik . - Solcoseryl gel - Normal saline (botol) - Kapas

2y ago

Dia bercantum semula ke? Atau macammana?