LUKA JAHIT BERSALIN TERBUKA SIKIT

hai mummy , boleh kongsi x tips mcm mana nk cepat cantum kan luka jahit bersalin .. xnk jmpa doc sbb mmg dh xblh jahit balik sbb dh 15 hari .. terbukak sikit lapisan atas dy tak cantum lagi .. misi mai rumah suruh jmpa doc tapi sy xnk laa sbb misi lain2 datang ckp beli ubat kat famasi .. ada x tips yg lebih cepat bg sembuh luka ?? plessss??????

2 Balas

Ya. Seperti nurse cakap.pergi beli ubat sapu di farmasi. Nanti kulit cantum cepat baik. Jika terbuka sebaiknya jahit. Terpulang kepada sis untuk yg terbaik.

Same mcm sy...benang ats terbuka...bile jumpe doc, doc ckp c perlu jahit...just bgi ubt utk bgi cpt kering n cantum...boleh beli kt farmasi...