Jahitan Bersalin

Jahitan longgar sikit, saya risau akan jahit semula. Any tips utk bg cantum?

2 Balas

Saya punya ada gapping, pengalaman mak saya katanya benda tu normal lama2 akan cantum. So saya pg farmasi, farmasi tu sendiri suggest ubat hyrdrocyn gel and spray tu utk cantum brdasarkan pengalaman dia jgk. Ikutkan nurse dan doc mmg nak jahit tp saya tkmau dh sakit kali kedua huhu

5mo ago

Ada dua jenis; gel & spray

first of all, mntk nurse cek dulu utk dia decide perlu jahit ataupun tak. ni penting ye. boleh beli gel dekat farmasi, bagitau je nk ubat utk Luka bersalin normal.