25 Days

Jahitan luar dah cantum,okay,dan kering sepenuhnya..tapi kenapa rsa yg didalam tu sakit dan pedih2? Mcm ada luka,brjalan pn seksa ehhhh ? tk brni nk tngok crmin,sruh ibu tngokkn dia ckp ada luka sikit n ibu2 mcm mna nk ubatkn n smbuhkn tmpt tu? Smlm dh beli jel germacid kt frmasi,mula pkai mmg pedih,pgini rsa elok skit. ada ubt n cra lain nk smbukn luka dlm tu?

2 Balas

Antibiotik habiskan... lpas tu try guna vaseline atau germacid(x psti ejaan).. klu tk ok jga, jumpa dok tau sis.

Pergi jumpa Dr Ambil antibiotik

5y ago

dah sis. Jel germacid tu antibiotic