Luka x sembuh

Luka jahitan saya ..masih rsa pedih bila kencing dn tkena air paip .. tpi x lma. ..skejap je. Luka tu pun x lh besar. .just sikit je. .tpi luka sikit tu maseh bedarh sikit2 .. normal ke .. mcm mna nk ubt kn nya. .dh 2bln blom semboh spenuh nya

1 Balas

hosp tak bekalkan ubat ke? luka tu tak boleh biar berair. kena sapu ubat then keringkan. dulu lepas je i mandi husb mesti tolong check. lap kering and sapu ubat. kalau takut nak lap, ramai je duduk depan kipas😅

2y ago

xda ubat...saya tgok guna cermin