Apa perasaan anda menjaga bayi nombor 2?

Select multiple options
Senang sikit
Mencabar sebab anak pertama lasak
Sama saja seperti jaga anak pertama
Senang sebab dah tahu cara

537 respon

9 Balas

alhamdulillah. saya berpantang di rumah famili. ketika dalam pantang anak2 pertama hingga ketiga, suami, mak dan abah saya membantu hingga habis pantang. abah sediakan makanan, mak uruskan baby, suami tolong cuci luka jahitan, uruskan anak2 yang lain. sekarang saya mengandung 22 minggu di usia 43 tahun.

Mencabar sebb anak pertama berpantang dirumah famili. Anak kedua dirumah sendiri.

sebelum anak meninggal tu mmg mencabar sbb anak sebelum tu agak nakal

Setakat ni masih belum ada dan belum merancang untuk ada bayi ke2

belum berpengalaman lagi sekarang baru 13 Week 5 d

Buat masa ni takda pengalaman jaga anak nombor 2

belum ada pnglmn .msih ank sorang😅✌🏻

belum berpengalaman

Belum berpengalaman