Adakah/Adakah anda menjadi lebih pelupa selepas mengandung?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

2129 respon

19 Balas

ya🤣🤣🤣since dr bujang lepas buat treatment pre chemo tmbh dgn lepas bersalin dia jd double pelupa🤣🤣🤣bergnda jd eh .kena buat note dkt hp kalau nk ingat pape..kalau x kang stress mikir apa nk d buat dan nk d ingatkan..doc kata tu nrmal jika pnh amik lucrin high dose drug akn mengalaminya..

ya, saya jadi pelupa teruk. Sampaikan buku pink tu dua2 saya bawa balik😂. tak pasal klinik call sruh hantar balik dan kdg2 jalan balik rmh pon lupa guna laluan mana. suami pon pernah kena tingal di sekolah lupa nak ambik🤣

Masa drive sy guna kaki kiri.. Lps tu duk heran knp ye rase lain drive hari ni.. Rupa2 biasa guna kaki kanan, tiber hari ni pegi guna kaki kiri, mati2 ingt drive guna kaki kiri selama ni.

ya Allah memang isu pelupa sangat nii... harap terutamanya encik suami dapat bersabar dengan insiden2 tak disengajakan spt lupa letak barang dsbg nya ni.. aduhh

Saya punya level pelupa tu terkena sekali dengan suami saya. Dia pegi kunci pintu depan. Bayangkan 2 3 kali saya pusing lalu pintu belakang…. Aduhaiii

yaaa tersangat pelupa 😂😂😂😂😂 smpai ibu tnya msak apa ..sy jd blur kejap apa ye sy msak td 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

masuk 3rd trimester ni lagilah menjadi2 pelupa😂time masak boleh pulak lupa garam dah simpan berapa sudu. jadi masin semua lauk🤣🤣

sejak mengandung selsema teruk takut nak mkn ubat selsema plz help me x cukup tidur.. hidung sumbat

2y ago

pakai nasal spray sis. sy guna jenama sterimar. safe for pregnancy. tapi consult doktor jugak dulu ya.

saya lupa cara bawak kereta manual. walaupun sebelum pregnant saya delivery kuih 14jam sehari 😆

Ya betul. Kadang2 lupe ape org pernah cakap dengan kita. Short term memomry loss 😂😂