Hai momy sekalian. Nak mintak pendapat. Sekrang dkat tiktok shoppee banyak jual wet tisu yg murah2.

Jadi agak2 sesuai tak untuk Kegunaan newborn? Ade tak mommy2 yg guna.

24 Balas

Try n error sis.. semua kulit baby x sama..mungkin ada yg ok brand tu tp ada yg x

3mo ago

Nnti sye try n error ya. Tq respond mommy

xpasti kne try n error since baby kulit sgt sensitif. sye slalu guna brand pureen je.

3mo ago

Dulu ank first memang pureen. Tapi tula saje nak test klau kot ade yg murah and okay pada bby. Tq mommy

try and error...kadang yg murah xsemesti nya xberkualiti

mcm bby sye alhamdulillah ok je...

3mo ago

Alhamdulillah. Nnti sye cuba try dulu. Tq mommy